Община Брацигово logo
Община Брацигово

 

5 юли - Професионалният празник на българската полиция!

 

05-07-2021

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ПУ - ГР.БРАЦИГОВО,

 

Приемете най-сърдечни поздравления по случай професионалният празник на българската полиция - 5 юли!

Използвам случая да изразя своята  и тази на нашата общност признателност за това, че всички Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство.

Във време, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат жертви в името на реда, сигурността и закона. Гражданите очакват от Вас закрила и справедливост, а за да го постигнете са необходими мотивирани, честни, самоотвержени служители, за които честта на професията стои на първо място.

Убедена съм, че служителите на  ПУ -Брацигово при РУ- Пещера към ОД на МВР-Пазарджик, РСПБЗН-Пещера в пълна степен притежават тези качества и съм горда, че всички Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото и гражданите на община Брацигово.

Убедена съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката Ви професия, за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

 

Пожелавам Ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в нашия регион!    

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Назад »

    Адрес на Община Брацигово: ПК 4579, гр. Брацигово, ул. "Атанас Кабов" №6а, област Пазарджик