Община Брацигово logo
Община Брацигово

 

СЪОБЩЕНИЕ до всички засегнати от аварията на улица „Оборище“, град Брацигово

 

10-04-2020

СЪОБЩЕНИЕ

 До всички засегнати от аварията на улица „Оборище", град Брацигово

Уважаеми съграждани,

Във връзка с възникнала серия от големи аварии на водопровода на ул. „Оборище" в град Брацигово Ви уведомявам за следното:

Община Брацигово полага всички необходими усилия за възможно най-бързо локализиране и отстраняване на нововъзникналата авария, като в дейностите е включен целия наличен ресурс на „Инфрастрой" ЕООД гр. Брацигово, както и служители и техника на изпълнителя на проекта за рехабилитация на водопроводната мрежа в град Брацигово.

Поради изключително остарелия водопровод в района и липсата на надеждна информация къде точно са прокарвани водопроводни тръби през годините, след отстраняването на първоначалната авария възникна друга, като към момента се търси точното и местонахождение. Поради непрекъснатите дейности по справяне с възникналата ситуация са възможни нови спирания на водоподаването в района, за което предварително се извиняваме!

Моля за вашето разбиране и Ви уверявам, че правим всичко необходимо за възможно най- бързо възстановяване на нормалното и непрекъснато водоподаване!

Извиняваме се за причинените неудобства! 

 

НАДЕЖДА КАЗАКОВА

КМЕТ НА ОБЩИНА БРАЦИГОВО

Назад »

    Адрес на Община Брацигово: ПК 4579, гр. Брацигово, ул. "Атанас Кабов" №6а, област Пазарджик